Coaching Werk en Loopbaan

Optima Psychologie & Coaching biedt individuele werk en loopbaan coaching aan. We helpen ook graag bedrijven en organisaties met vraagstukken op het gebied van arbeid en gezondheid, verzuim en verzuimpreventie, re-integratie spoor 1 en 2, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en flexibiliteit, arbeidstevredenheid, arbeidsverhoudingen en andere projecten waarbij het zorgen voor uw human resources aan de orde is. Optima biedt niet enkel adequate zorg en begeleiding aan voor de medewerker, maar werkt ook nauw samen met de werkgever, de bedrijfsarts en andere betrokkenen om zo een traject te doen slagen.

Doel is om een positieve bijdrage te leveren aan meer gezonde, tevreden en beter functionerende medewerkers door de juiste mensen op de juiste plekken in te zetten, door mensen te helpen zich te ontwikkelen in hun arbeidsrol en door een goede bedrijfszorg te bevorderen.

Loopbaanontwikkeling​

Weet jij niet goed welke richting je op wil met je studie of loopbaan? Ben je al gestart met één of meerdere studies of banen en kom je telkens tot de ontdekking dat dit niet passend of haalbaar is? Ben je niet gelukkig in je huidige beroep en wil je wat anders? Heb je arbeidsbeperkingen waardoor je je huidige werk niet meer kunt uitoefenen maar heb je geen idee wat wel nog mogelijk is? Wil je graag weten welke opleidingen bij je aansluiten?

Jongeren die hun profiel- of studiekeuze moeten gaan maken en volwassenen die voor een (andere) beroepskeuze staan, kunnen bij Optima Psychologie & Coaching terecht voor ondersteuning bij het verhelderen van hun studie- of loopbaanmogelijkheden.

Coaching duurzame inzetbaarheid in werk

Functioneer je moeizaam in je arbeidsrol? Wil je je kwaliteiten zoveel mogelijk benutten en bepaalde vaardigheden aanleren of ontwikkelen? Voel je je overvraagd en dreig je vast te lopen in je huidige functie? Wil je graag onderzoeken welke volgende carrièrestap mogelijk is in je loopbaan?

Optima Psychologie & Coaching biedt ondersteuning bij het inventariseren en het ontwikkelen van persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. We helpen ook om te bepalen in hoeverre een functie past bij iemands persoonlijke talenten en ontwikkelingspotentieel en onder welke voorwaarden en omstandigheden iemand optimaal functioneert. Dit kan leiden tot een effectiever en meer ontspannen functioneren in de arbeidsrol, meer inzicht in het effect van het eigen handelen op zichzelf en op anderen, tot een meer doelgerichte ontwikkeling van de eigen loopbaan of het vinden van nieuwe of meer passende arbeidsperspectieven bij je huidige of een andere werkgever.

Workshop Vitaliteit

Optima Psychologie & Coaching verzorgt samen met meVITA een leuke, interactieve en leerzame workshop Vitaliteit voor teams van ondernemers, leidinggevenden of medewerkers van instellingen, bedrijven en organisaties. In teamverband delen we kennis over stress en leefgewoonten en maken we mensen bewust van de gevolgen van een (on)gezonde leefstijl. Aan de hand van individuele gesprekken zoomen we in op eventuele vragen en ervaren knelpunten die de deelnemers persoonlijk ervaren. Na de workshop koppelen we onze ervaringen terug aan het management, zodat eventuele gerichte interventies kunnen worden ingezet voor individuele medewerkers en/ of teams om de gezondheid en het welbevinden te vergroten.

Lees meer op Workshop Vitaliteit

Psycholoog voor de regio Broekhuizen, Psycholoog voor de regio Horst aan de maas, Psycholoog voor de regio Venlo, Psycholoog voor de regio Venray, Psycholoog voor de regio Lottum, Psycholoog voor de regio Meerlo Wanssum, Psycholoog voor de regio Limburg.

zoekwoorden: psycholoog limburg, loopbaan coaching, coach in Maastricht, psycholoog bellen, workshop bedrijf, bedrijfs coaching, ondernemer coach, paardencoach, ggz psycholoog, re integratie coach, arbeidsgerelateerde klachten, spoor 2 integratie, praktijk psycholoog, psycholoog of coach Sittard, psycholoog of coach Heerlen, psycholoog of coach Echt, psycholoog of coach prijzen, ervaren psycholoog, samenwerking coach, coaching lifestyle, burn-out klachten, verzuim en re-integratie coach, therapie in Maastricht of Heerlen, vergoeding psycholoog.