Praktische info

Aanmelding

​U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze website of door een bericht te sturen naar info@optima-coaching.nl .

Binnen drie werkdagen wordt contact met u opgenomen om de vraagstelling met u door te nemen en een afspraak te plannen. We streven ernaar om een eerste afspraak te plannen binnen 5 werkdagen na aanmelding, doorgaans kunt u dus snel terecht. Er is geen wachtlijst voor begeleiding, die start direct na de intake. 

Tarieven en vergoedingen

​Optima Psychologie & Coaching hanteert verschillende uurtarieven, afhankelijk van de afgenomen diensten.

In sommige gevallen kunnen we u doorverwijzen naar een online samenwerkingspartner waardoor u de bij ons de zorg vergoed/ kunt declareren via uw zorgverzekering.

Het minimale uurtarief bedraagt 90 euro per uur. Psychologische behandeling en onderzoek zijn vrijgesteld van BTW, voor alle overige diensten geldt een BTW- tarief van 21% boven op het vaste uurtarief. Wanneer u niet verschijnt op de afspraak en u zich niet of niet minstens 24 uur van tevoren heeft afgemeld, worden kosten in rekening gebracht (1 uur voor een intake en een half uur voor een sessie). Een intake is gratis als er een traject volgt van minimaal 8 sessies.

Optima kiest er bewust voor om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Zo blijft uw privacy gewaarborgd en zijn er minder beperkingen ten aanzien van wachttijden, zorgkeuze, werkwijze, behandeltijd etc. Dat betekent wel dat u zelf de rekening ontvangt die u aan mij betaalt. Betaling geschiedt vooraf bij trajecten en naar keuze per sessie of per maand bij geleverde diensten op uur basis. In sommige gevallen wordt (een deel van) de gemaakte kosten voor coaching of begeleiding bij psychische klachten vergoed door de ziekenkostenverzekeraar via een aanvullende verzekering. Of en welke kosten worden vergoed is afhankelijk van het type behandeling en uw verzekeringspolisvoorwaarden. Als u uw eigen risico nog niet verbruikt hebt, zal dit worden aangesproken.

Voor re-integratie- en werk gerelateerde ontwikkeltrajecten zijn in sommige gevallen subsidies of kortingen mogelijk. Een traject is altijd maatwerk, dus informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op.

Locatie, werktijden

Optima Psychologie & Coaching is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00u en 18.00u en is gevestigd op Mg. Hanssenstraat 5 in Broekhuizenvorst. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en is zeer goed bereikbaar.

Eventueel kan ik ook naar u toe komen. In dat geval worden er aanvullende reiskosten in rekening gebracht (0,80 cent/ km) enkele reis vanaf kantoor.

Telefonische bereikbaarheid

​Heeft u vragen of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Overdag ben ik vaak in gesprek waardoor ik telefonisch minder goed bereikbaar ben. Communicatie per e-mail verdient dan ook de voorkeur. Binnen 48 uur bel ik u terug of ontvangt u van mij een antwoord.

 

De privacy verklaring vindt u onderaan de pagina, de algemene voorwaarden kunt u hier inzien en het klachtenreglement is op te vragen.