Gratis ontwikkeladvies bij loopbaanvragen

Gratis ontwikkeladvies en antwoorden op jouw loopbaanvragen? Dat kan! De tijdelijke regeling “NL leert door” biedt zowel werkenden als werkzoekenden de mogelijkheid om gratis een ontwikkeladvies aan te vragen of (online) scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan vanaf 1 augustus een gratis ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Daarnaast is het dit najaar voor deelnemers mogelijk om gratis (online) scholingsactiviteiten te volgen. De regeling loopt tot eind 2020 en er is in totaal 50 miljoen euro beschikbaar gesteld. Wees er dus snel bij want wie eerst komt, eerst maalt!

Bij Optima kun je terecht voor een helder en toepasbaar ontwikkeladvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. Het traject start met een intakegesprek waarin je persoonlijke situatie en je wensen en doelen ten aanzien van je loopbaanontwikkeling in kaart worden gebracht. Er volgt een arbeidsmarktscan waarin jouw persoonlijkheid en drijfveren in kaart worden gebracht en gekeken wordt naar passende loopbaanrichtingen en kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast krijg je 3 tot 4 individuele coachingsgesprekken. De inhoud van deze gesprekken hangt af van jouw loopbaanvragen. Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, een concreet plan om zelf verder vorm te geven aan jouw loopbaanontwikkeling.

Er kunnen diverse loopbaanvragen aan bod komen, zoals:

Je hoeft je alleen maar aan te melden bij Optima Psychologie & Coaching om gebruik te kunnen maken van de “NL leert door” regeling. We verzorgen de aanvraag en de afhandeling van de subsidie met de overheid. Interesse of vragen? Neem contact op of meld je aan via het contactformulier.